Unos ručnog prtljaga u avion

Da li dečija kišobran kolica mogu da se unesu u avion i koja je cena te usluge?

ODGOVOR

Unos ručnog prtljaga u avion

Prtljag koji putnik unosi sa sobom u putničku kabinu se odnosi na lične stvari, kao što su mala tašna, ogrtač, kišobran, štap, kolica i slično.

Dečija kišobran kolica mogu da se unesu kao ručni prtljag u avion, ukoliko ne prelaze dozvoljenu težinu i dimenzije propisane od strane avio kompanije koja obavlja let i ta usluga se ne plaća dodatno.

Cene karata za bilo koji datum putovanja proverite na linku Jeftine aviokarte

Kupovina avio karata preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte na sajtu pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, online odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA