Unošenje računara u avion

Da li je dozvoljeno unošenje PC-računara u avion?

ODGOVOR

Unošenje računara u avion

U registrovanom prtljagu (onaj koji se predaje prilikom čekiranja) možete imati mobilne telefone, kamere, prenosne računare.
Prtljag ne sme da sadrži: gasove pod pritiskom, korozivne materije, eksplozive, zapaljive tečnosti i predmete, radioaktivne materije, oksidirajuće materije, otrove, zarazne supstance, akten-tašne sa ugrađenim alarmnim uređajima.

Ručni prtljag je onaj koji putnik sa sobom unosi u putničku kabinu. Ovaj prtljag je pod najvećom kontrolom zbog straha od terorističkih napada. U ličnoj torbici ne smete da nosite nikakve noževe, grickalice, makaze i upaljače.

Online kupovina aviokarte za sve destinacije

Posetite link Avio karte i proverite cene avionskih karata za sve datume leta i sve destinacije.
Na gore navedenom linku možete odmah i rezervisati avio karte.
Ili popunite podatke u pretraživaču koji se nalazi sa leve strane irezervišite kartu za let koji vam najviše odgovara

Uputstvo kako da rezervišete i kupite kartu na sajtu možete pročitati na linku Kako da kupim avionsku kartu preko interneta?
Avio karte možete rezervisati i besplatnim pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h, ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, kontaktirajte nas na +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje, za vaš bezbedan put u inostranstvo.
Potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje upišete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA