Upisivanje promo koda

Uz avio kartu koju sam kupila kod vas dobila sam i promo kod. Kako mogu da ga iskoristim, odnosno gdje ga upisujem kada kupujem novi kartu kod vas?
Pokusala sam da napravim rezervaciju, ali ne vidim mjesto za upisivanje promo koda.

ODGOVOR

Upisivanje promo koda

Dobijeni promo kod potrebno je uneti na strani za plaćanje u delu koji je posebno naznačen za to. Promo kod može biti iskorišćen samo jednom.
Nakon unosa obavezno kliknite na dugme "proveri" i videćete da će se ukupan iznos umanjiti.

Online kupovina avio karata

Svakog momenta na linku Avionske karte pogledajte raspoloživost i cene avio karata za sve moguće datume

Karte možete rezervisati online, preko sajta ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Uniqa putno osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacije hotela

Ako vam je na putovanju potreban i hoteslki smeštaj kliknite na link Hoteli - online rezervacije i pogledajte ponudu i cene za sve destinacije

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA