Uslovi da se podnese iseljenicka viza za Kanadu

Šta su uslovi da se podnese iseljenicka viza za Kanadu, tj. šta od dokumenata treba da se prilozi i upotpuni da bi se svi uslovi ispunili i viza bila odobrena za ulazak i trajni boravak, tj. ostanak u Kanadi?

ODGOVOR

Kako se mi bavimo isključivo prodajom avio karata za sve destinacije, pa samim tim i Kanadu, nismo kompetentni da savetujemo šta je potrebno od dokumentacije za iseljeničku vizu. Pogledajte ovde i informišite se o svemu, ali vam svakako predlažem da se direktno obratite ambasadi Kanade za sva pitanja.

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: TorontoVankuverOtavaMontreal,OntarioKalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervaciju možete uraditi i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka). Vikednom call centar ne radi, kao ni za vreme praznika.

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA