Uslovi za odlazak u Vankuver

Dobro veče
Imam par pitanja za vas. Ja i djevojka imamo namjeru da idemo u Kanadu, tačnije Vankuver da radimo. Tamo imamo prijatelja, kod koga bih ja mogao odmah da radim, a njenu struku (medicinska sestra), je tražena po njegovoj priči. Ja sam inače završio fakultet, isto tako imam dosta radnog iskustva mimo fakulteta. Šta nam je potrebno od dokumentacije da bi pošli tamo? Koje uslove treba da ispunimo da bi dobili vizu? Inače, mislili smo da i ostanemo tamo.
Poz

ODGOVOR

Kako se mi bavimo isključivo online prodajom avio karata, nismo kompetnentni da vas savetujemo koje uslove je potrebno da ispunite za dobijanje vize za Kanadu i šta je potrebno od dokumentacije. 

Kliknite na link Kanadska ambasada i pogledajte informacije kojima mi raspolažemo. Svakako, savetujem vam da kontaktirate direktno ambasadu i saznate sve detalje i odgovore na pitanja

Rezervacija leta za Vankuver

CTA-pogledaj-ponudu

Za dobijanje vize će vam biti potrebna i rezervacija avio karata, a možete je uraditi na linku Beograd Vankuver. Svakako, nakon dobijanja vize možete na napred navedenom linku i da kupite karte po garantovano najnižoj ceni.

Možete i da popunite formu za pretragu sa leve strane. Za Beograd unesite BEG, a za Vankuver YVR.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA