Uslovi za prevoz štenaca

Pozdrav,
Htela bih da pošaljem 2 šteneta do Bostona ili do New York-a. Da li mi možete reći koja bi bila cena za njihove karte i šta mi je sve potrebno? Reč je o zdravim štencima starosti 2.5 meseca. Primili su vakcine. Putovali bi u jednom transporteru. Molim vas da mi odgovorite što pre.
Hvala

ODGOVOR

Uslovi za prevoz štenaca

Uslovi za transport životinja zavise od avio kompanije koja obavlja let.
Preporučujem vam da na linku Avionske karte proverite ponudu raspoloživih letova do Bostona i Njujorka, izaberite let koji vam najviše odgovara, pa nam na mail info@aerogaga.com pošaljite kojim letom biste želeli da psi putuju. Mi ćemo proveriti sa avio kompanijama koje obavljaju taj let uslove za prevoz životinja i obavestiti vas o svim detaljima.

Ponudu letova i cene za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Kupovina avionske karte preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA