Viza za Australiju za devojku

Dobar dan zelim.. Otac, brat od tetke i ja idemo u AU u avgustu ove godine kod mog rodjenog brata na svadbu. Mi smo sve obavili, dobili vizu, rezervisali karte i td. E sad, moje pitenje glasi: Kakva je procedura da moja devojka dobije vizu? Kada sam aplicirao naveo sam je da smo u vezi. Ona nema tamo nikog pa bi još jedno pitanje glasilo: da li ona moze da dobije garantno pismo od mojih?
Hvala na brzom odgovoru na mail ili br.
Srdacno vas pozdravlja Bojan Zivanic

ODGOVOR

Za dobijanje vize za svoju devojku morate direktno kontaktirati ambasadu Australije. Australijska ambasada u Beogradu se nalazi na adresi Vladimira Popovića 38-40, 11100 Novi Beograd. Telefon za opšte informacije je 011/3303400, a faks na koji možete da pošaljete dokumentaciju i pitanja je 011/3303409.

Kada bude dobila vizu, avio kartu po najnižim cenama možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za Australiju ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete: Sidnej, Melburn, Pert, Kanbera, Brizbejn. Pored osnovnih podataka koje popunjavate prilikom rezervacije za izdavanje avionske karte potrebno je dostaviti i sledeće:

  1. broj pasoša i datum do kada važi
  2. broj vize i datum do kada važi
  3. ime osobe i adresa gde putujete

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom pozivom na broj +381-62-280-029 (ako zovete iz inostranstva) ili 0800-085-085 (ako zovete iz Srbije) svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka).

Za plaćanje van Srbije kliknite na link Visa ili Master kartica.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avio karata za sve gradove u Australiji i najbolji kvalitet usluge.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook AeroGaga Fun Page i Twitter AeroGaga

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA