Viza za UAE

Poštovani,

Potrebna mi je viza za Ujedinjene Emirate. Problem je što nam krstarenje počinje iz Dubaija gde cemo biti par dana, a nakon toga Indija. Nakon 8 dana vraćamo se u Dubai odakle imamo povratne karte. Da li viza koju ćemo dobiti na recimo mesec dana dozvoljava ulazak i izlazak? Kako da ovo rešimo, da li možete obezbediti takvu vizu?

Unapred hvala

ODGOVOR

Mi radimo isključivo turističke vize na 30 dana sa jednim ulaskom i jednim izlaskom. Ukoliko Vam je potrebna druga vrsta vize najbolje je da kontaktirate ambasadu.

Da saznate više o načinu dobijanja vize za UAE i informišete se o ceni kliknite OVDE

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA