Viza za ulazak albanskih državljana u Srbiju

Da li je potrebna viza za ulazak albanskih državljana u Srbiju? Unapred zahvalan

ODGOVOR

Viza za ulazak albanskih državljana u Srbiju

Prema informacijama kojima mi raspolažemo od 01.12.2010. godine u Republiku Srbiju mogu bez vize da ulaze državljani Republike Albanije, nosioci svih važećih putnih isprava Republike Albanije.

Svakako, kako je Aerogaga sajt za online prodaju avionskih karata za sve svetske destinacije, preporučujem vam da se za više informacija obratite albanskoj ambasadi. Njihove kontakt telefone pogledajte na linku Ambasada Albanije.

Prodaja avio karata preko interneta

Ponudu letova i cene karata za bilo koji datum ili destinaciju pogledajte na Jeftine aviokarte.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina.
Kada rezervišete avio kartu, možete je platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ako plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ako plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Za pozive iz Srbije, možete nas kontaktirati i preko broja 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA