Vize za Kinu, za Šangaj

Poštovani,
Uradio sam rezervaciju za dve karte na relaciji Beograd - Shanghai - Beograd.
Molim Vas informaciju da li pored važećeg pasoša potrebna viza za Kinu jer poslovno moram da posetim Shanghai, Ningbo i Wenzhoy. Dajte mi prepruku i za Hong Kong iz Beograda gde mogu da pogledam cene i redove letenja.
Bez tih proverenih informacija ne mogu da izvršim uplatu. Takođe me interesuje šta znači skraćenica Shanghai?

ODGOVOR

Za putovanje u Kinu potrebno je da imate vizu, ali nju sami morate da obezbedite.

Potrebna dokumenta za dobijanje vize:

* Turistička viza - Pasoš, kopija pasoša, rezervacija hotela ili pozivno pismo, jedna fotografija, fotokopija povratne karte (ne rezervacije karte, nego baš karte).

* Poslovna viza - koja se vadi u MUP-u, potrebno je i rešenje od firme, kopija radne knjižice, ugovor o radu i taksa koja je oko 1500 dinara. Poslovna viza se sada izdaje na mesec dana, umesto ranijih godinu dana.

Cena vize od 1.2.2011. za državljane Srbije je 3$ (tri dolara).

Normalni postupak za izradu vize traje 5 radnih dana.
Ekspresni postupak za izradu vize traje 3-4 radna dana i košta 10$ (dolara).
Ubrzani postupak za izradu vize traje 1-2 radna dana i košta 20$ (dolara).

Adresa konzulata u Beogradu: Avgusta Cesarca 2v, a radno vreme utorkom od 9h do 11:30h i od 14h do 16h, i sredom i četvrtkom od 9h do 11:30h. Skraćenica za Šangaj je SHA - to je oznaka IATA za aerodrom kako bi što lakše našli let.

Cene i red letenja aviona pogledajte na linku Beograd Hong Kong - unesite željeni datum putovanja i biće vam izlistani svi raspoloživi letovi sortirani od najjeftinijeg koje možete da rezervišete po garantovano najnižoj ceni. Povoljne i udobne letove imaju kompanije Qatar Airways, Turkish Airlines i Aeroflot na ovoj relaciji. U toku je promocija kompanije Qatar tokom koje povratnu avio kartu možete da kupite za 423 evra!

Šta da obiđete i posetite na svom putovanju pogleadjte na linku Znamenitosti Hong Konga.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

beograd-hong-kong

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA