Vize za Novi Zeland, uslovi dobijanja

Želim da posetim Novi Zeland turistički. Zanima me kako da dođem do vize (turističke)?
Da li možda u australijskoj ambasadi obavljaju poslove oko izdavanja viza za Novi Zeland, pošto u Srbiji ne postoji novozelandska ambasada? Unapred zahvalna na odgovoru.

Pozdrav!

ODGOVOR

Aero Gaga je sajt isključivo za online prodaju avio karata. Predlažemo vam da posetite sajt Immigration New Zealand i pročitate koji su uslovi dobijanja turističke vize.

Kada dobijete vizu, da pronađete najjeftinije avio karte do Novog Zelanda, prvo treba da odredite tačnu destinaciju do koje biste išli.

Ukoliko ste, na primer, zainteresovani za putovanje iz Beograda u Velington, u polje sa leve strane stranice Polazak iz unesite BEG (za Beograd), a u polje Sletanje u upišite WLG (za Velington), izaberite vrstu putovanja (Let u jednom smeru ili Povratni let), iz kalendara izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih letova za taj termin sa tačnim cenama.

Kako bite bili u toku sa promotivnim cenama letova na relaciji Beograd Novi Zeland, predlažemo vam da se prijavite na naš newsletter i da pratite naš sajt koji se odnosi na deo promocije.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

- Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

- Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo kreditnom Master, American Express ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Korisnička podrška

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete nas kontaktirati na sledeće načine:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA