Wizz Air mađarska kompanija

Čuo sam da neka Mađarska kompanija Wis, mislim da se tako zove, leti po vrlo povoljnim cenama?

ODGOVOR

Mađarska low cost avio kompanija Wizz Air posluje u Srbiji. Od 2010. godine počeli su letovi iz Beograda, a od 2016. posetoje i letovi iz Niša
Cene avionskih karata su veoma povoljne, a letovi se obavljaju ka vise destinacija u Evropi koje možete pogledati ovde

U cenu na sajtu je uključeno besplatno čekiranje preko interneta i mala kabinska torba težine do 7kg, a koja ne prelazi dimenzije 42x32x25cm.

Preporuka je da, ukoliko je to moguće, nekoliko meseci pre planiranog putovanja kupite avionsku kartu zato što ranija kupovina omogućava nižu cenu karte.

Ponudu raspoloživih letova svih avio kompanija i njihove cene za bilo koji datum putovanja ili destinaciju možete videti na linku Najjeftinije aviokarte.
Uputstvo za online rezervaciju avionske karte pročitajte na Kako da kupim avionsku kartu preko interneta.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Poziv je besplatan za sve pozive sa fiksnih telefona iz Srbije. Ukoliko zovete sa mobilnog telefona ili iz inostranstva, pozovite nas na broj +381-62-28-00-29. SMS nije moguće slati.

Avionsku kartu koju online rezervišete na sajtu možete platiti na jedan od sledećih 5 načina:

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA