Član WizzAir klub-a

Želim da postanem član Wizz air kluba. Molim vas za instrukcije. Pozdrav

ODGOVOR

Član WizzAir klub-a postajete prilikom kupovine Wizz Air avio karte. Nakon odabira letova koje želite da rezervišete kliknite na polje "KUPITE" da biste dodali cenu članarine u Wizz Discount Club vašoj rezervaciji. Dovršite rezervaciju tako što ćete popuniti kontakt podatke i izvršiti uplatu za rezervaciju i članarinu. Vaše članstvo u Wizz Discount Club-u će biti aktivirano za period od godinu dana od dana kupovine. Svaki put kada želite da rezervišete let po sniženim Wizz Discount Club cenama, prijavite se na "myWizz" profil pomoću adrese e-pošte i lozinke.

Vaša registracija će biti besplatna za Wizz Discount Club i moći ćete da uživate u pogodnostima koje nudi članstvo:

- garantovan minimalni popust od 10 eur na sve letove i sve karte od 19,99eur bilo kada tokom trajanja članstva

- popust od 5 eur na svaku veliku kabinsku torbu i čekirani prtljag kupljen putem interneta

- popusti važe i za rezervaciju saputnika.

Pogledajte sve ponude letova i odaberite onaj koji želite na linku Let Wizz Air avio kompanijom. Javite nam broj vaše kartice i mi ćemo umesto vas sve završiti.

Čekiranje na let za low cost avio kompanije

Molimo vas da se obavezno čekirate na sajtu avio kompanije za let koji ste kupili kako biste izbegli dodatne troškove čekiranja direktno na aerodromu. Bording kartu koju dobijete prilikom online čekiranja obavezno odštampajte i ponesite sa sobom. Na pojedinim aerodromima je potrebno da posetite RyanAir ili WizzAir visa check pult da bi vam pečatirali bording kartu. 

Ukoliko vam je potrebna naša asistencija pošaljite nam mail na info@aerogaga.com ili nas pozovite na 0800085085 ili 062280029.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Plaćanje Wizz Air avio karata

Za Low Cost kompanije jedina opcija plaćanja je Visa, Master ili American Express kreditnom ili deviznom karticom na našem sajtu. 

Ukoliko je vaše putovanje minimum 14 dana od dana rezervisanja procedura je drugačija. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete upit sa jasno definisanim datumima polaska i povratka, gradom gde putujete i odakle polećete, imenima i prezimenima putnika i svojim kontakt mobilnim telefonom da mi uradimo rezervaciju za vas. Pored plaćanja karticom, ovakvu rezervaciju možete platiti i na jedan od načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata vikendom, tokom praznika ili nakon 16h radnim danima, jako je važno da nam pošaljete dokao uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili na Viber/Whatsapp broj 069 280 0290.

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA