Zagađenje životne sredine

Postovani imam jedno pitanje ako ste u mogucnosti da mi odgovorite. Ja sam polu drzavljanin Svajcarske i Srbije. Posle 35 godina kao penzioner vratio sam se iz Svajcarske u moje rodno mestom a to jest jula 2012. godine da bih nakon par meseci poceo da budem maltretiran od strane jedne mlekare koja se nalazi u blizini moje kuce jer ispusta sve otpadne vode u recicu koja protice pored moje kuce na 50 metara. Obracao sam se na sve strane moleci za pomoc od tog nesnosnog smrada kao i voda za pice mi je totalno zagadjena mada je to izuzetno zdrava sredina i cista priroda i do danas nisam uspeo od ove vlasti da me bilo ko zastiti ako bih ste mogli vi da mi u tome pomognete dosao bih licno na salter kd vas i bio bih mnogo zahvalan za vasu pomoc. Ako mozete bilo sta odgovorite mi mailom unapred zahvalan!

ODGOVOR

Mi ne možemo da vam pomognemo jer se bavimo prodajom avio karata i nije u našoj nadležnosti rešavanje problema koje ste vi izneli.
Kliknite na link Jeftina putovanja i pogledajte ponudu svih avio kompanija.

Kako da napravite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje karte pogledajte ovde

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA