Zaposlenje na Novom Zelandu

Da li je istina da se na Novom Zelandu priznaje diploma Vise skole unutrasnjih poslova Zemun?
I ako je istina ima li mogucnosti za zaposlenje u navedenoj zemlji. Radno iskustvo 5 god.

ODGOVOR

Zaposlenje na Novom Zelandu svakako postoji, ali za sve detalje morate kontaktirati direktno ambasadu Novog Zelanda. Tu ćete dobiti informaciju i da li se diploma Vise skole unutrasnjih poslova Zemun priznaje kod njih i ako da, za koje poslove. Kada dobijete vizu za Novi Zeland na našem sajtu možete kupiti avio karte po najpovoljnijim cenama.

Na linku Jeftine aviokarte za Novi Zeland možete da proverite cene za bilo koji datum putovanja

Uputstvo za online rezervaciju avio karata

Instrukcije kako se vrši rezervacija karata preko našeg sajta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Plaćanje avionskih karata

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Online rezervacija hotela na Novom Zelandu

Preko našeg sajta možete rezervisati i hotelski smeštaj u Aucklandu, preko linka Online hoteli.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u Novi Zeland poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA