Zaposlenje u ambasadama

Postovani,

Interesuje me da li postoji mogućnost zaposlenja u Vašoj ambasadi? Po struci sam strukovni ekonomista i ostalo mi je još dva ispita do kraja studija i do zvanja diplomirani ekonomista. Kao napomena, rodjena sam u Australiji, u Geelongu, u Viktoriji i imam australijsko državljanstvo. U iščekivanju vašeg odgovora, unapred hvala.
S poštovanjem,
Markovic Dragana

ODGOVOR

 Zapošljavanje u ambasadama

Za mogućnost zaposlenja potrebno je da kontaktirate direktno ambasadu u kojoj biste želeli da radite, pošto mi kao agencija za online prodaju avionskih karata ne raspolažemo tim informacijama.

 Kontakt podatke svih ambasada koje imaju sedište u Beogradu pogledajte na linku Ambasade u Srbiji.

 Avio karte - online rezervacije

Za putovanje avionom do bilo koje destinacije avionske karte po najpovoljnijoj ceni možete kupiti online, preko Aerogaga sistema za prodaju aviokarata preko interneta.

 Cene karata za bilo koji datum putovanja proverite na linku Jeftine avionske karte.

 Kada pronađete let koji vam odgovara, na navedenom linku možete rezervisati avionsku kartu online ili nas pozovite telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • 0800-085-085 - za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije
  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona

 

 Zdravstveno osiguranje za putovanje u inostranstvo

 Za putovanje u inostranstvo poželjno je da kupite i putno zdravstveno osiguranje.

 Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular svojim podacima i sistem će obračunati cenu, a na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu. Po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam mailom polisu zdravstvenog osiguranja.

 

 Plaćanje avio karata i putnog osiguranja

 Plaćanje avio karata i putnog osiguranja radnim danima iz Srbije je moguće obaviti na neki od sledećih načina:

 Ako plaćanje želite da obavite iz inostranstva, ili iz Srbije tokom vikenda i praznicima, na raspolaganju vam je samo online plaćanje Master ili Visa karticom karticom.

 Hoteli - online rezervacije

 Za vaše putovanje u bilo koji grad možete unapred rezervisati i hotelski smeštaj, a ponudu hotela i cene proverite na linku Online hoteli.

 Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

 Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
 Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA