Zaposlenje u ambasadi

Postovani,
Zanima me posao higijenicarke u vasoj ambasadi.

ODGOVOR

Zaposlenje u ambasadi

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata i hotela za sve svetske destinacije, kao i izdavanjem polisa putnog osiguranja.

Za radno angažovanje potrebno je da se obratite direktno ambasadi u kojoj biste želeli da radite. Kontakt telefone svih ambasada koje postoje u Beogradu pogledajte na linku Ambasade u Srbiji.

Online rezervacija avio karata

Na linku Jeftine aviokarte možete proveriti cene avio karata za bilo koji datum.

Detaljne instrukcije kako se vrši rezervacija i plaćanje karata, pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Kupovina avio karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: gotovinski uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo
  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta online, odmah nakon rezervacije

Online rezervacija hotela

Na linku Online Hoteli možete da pogledate ponudu za hotelski smeštaj u mestu gde putujete. Kada pronađete odgovarajući hotel, preko istog linka možete da izvršite rezervaciju, a plaćanje obavljate odmah nakon rezervacije karticom, online.

Online naručivanje putnog osiguranja

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje je poželjno da imate za putovanje u inostranstvo.
Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja. Čim evidentiramo vašu uplatu, polisa putnog osiguranja će vam biti poslata na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA