Zapošljavanje

Tražim posao koji je extra dobro plaćen. Radim poslove bravara (2 godine iskustva), varioca (4 godine iskustva), brodomontera (5 godina iskustva), rukovaoca parnih kotlova (5 godina iskustva), aviomehanicara (1 godina iskustva). Držao diskoteke 10 godina u Srbiji i DiskJockey 15 godina. Radiću sve poslove koji su extra dobro plaćeni. Na računaru radim exelent kao programer.

ODGOVOR

Mi smo internet portal za prodaju avio karata online. Za sve informacije koje su vam potrebne obratite se direktno agencijama za zapošljavenje.

Na našem sajtu www.aerogaga.com možete rezervisati avio karte za sve destinacije.

Na gore navedenom linku možete rezervisati avio kartu, a ukoliko vam prilikom rezervacije bude bila potrebna moja pomoć možete me kontaktirati radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085085 -za pozive iz Srbije
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije za više detalja kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA