Želim da otkazem avio kartu

Imam uplaćenu povratnu kartu Sofia - Delhi, preko Istambula 13.09.2011. - 18.09.2011. preko E-ticket-a.
Moguće je da ću biti u situaciji da otkažem let pa me zanima ukoliko ne bih hteo promenu leta i ako želim da otkazem avio kartu, da li bih mogao da dobijem povraćaj novca, naravno u umanjenom iznosu?
Hvala!

ODGOVOR

U slučaju otkazivanja leta možete dobiti povraćaj novca u određenom iznosu, što zavisi od tipa avio karte koju ste kupili. Da bismo to proverili, molim Vas da mi pošaljete šifru rezervacije, kao i datum kada ste izvršili rezervaciju i kupovinu avionske karte preko našeg sajta. Mi ćemo na osnovu ovih podataka proveriti sa avio kompanijom koliki iznos bi bio refundiran i obavestićemo Vas.

Da pogledate ponudu raspoloživih letova za sve svetske destinacije i cene avionskih karata kliknite na link Jeftine avionske karte. Na ovom linku možete rezervisati i online kupiti avionsku kartu.

Video uputstvo za online kupovinu avio karata pogledajte ovde.
Instrukcije za kupovinu avio karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avionsku kartu možete platiti online Visa ili Master karticom, odmah nakon rezervacije, ili na neki od sledećih načina:

1. uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti
2. nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom
3. putem Raiffeisen web kredita
4. putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo

Aviokarte se mogu rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 radnim danima od 9h do 23h i poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. Ako zovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite nas na 00381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA