Koliko iznosi doplata prtljaga

Želela bih da vas pitam šta znači 0 kilograma prtljaga i koliko iznosi doplata prtljaga?

Hvala puno!

ODGOVOR

Ukoliko vam se prilikom rezervacije avio karte na našem portalu prikaže poruka da na letu imate 0 komada prtljaga, to znači da predati (čekirani, registrovani prtljag/kofer) nije uračunat u cenu avio karte i da se dodatno naplaćuje. U ovom slučaju, u cenu avio karte uračunat je samo ručni prtljag, a dimenzije i težina tog prtljaga zavise od propisa avio kompanije koja obavlja let. On može da iznosi od 6kg do 12kg - sve zavisi od avio kompanije preko koje želite da letite.

Doplata dodatnog komada prtljaga takođe zavisi od pravila koje postavlja avio kompanija. Savetujemo vam da se o doplatama za prtljag, kao i dozvoljenoj težini i dimenzijama prtljaga svake avio kompanije informišete ovde.

Na primer, članice Staraliance (LufthansaAustrianAdriaSwiss) na letovima unutar evrope naplaćuju predati prtljag. Doplata prtljaga iznosi 20 evra po pravcu, po putniku.

Ukoliko ste zainteresovani za dodatni komad prtljaga na letu, procedura je sledeća: nakon rezervacije avio karte, neophodno je da nam pošaljete mail na info@aerogaga.com gde ćete navesti za koliko dodatnih komada prtljaga ste zaintersovani i da li želite dodatni prtljag u jednom ili u oba pravca. U mailu ćete obavezno navesti i ime i prezime, kao i šifru rezervacije. Čim evidentiramo vaš mail, poslaćemo vam fakturu za plaćanje prtljaga.

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili vam je potrebna moja pomoć oko rezervacije i kupovine karte, možete me kontaktirati na:

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije (ovaj poziv je besplatan)
  • Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Skype - username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nas možete kontaktirati putem e-maila info@aerogaga.com

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA