Putovanje avionom, procedura u tranzitu

Poštovana, pošto ću u Montrealu na aerodromu Pierre Trudeau biti samo u tranzitu, zanima me kakva je procedura između dva leta: da li prolazim imigracijski šalter, ili ne (imam vizu kupljenu preko interneta); da li prolazim samo carinu?

Da li su mi dva sata dovoljna za iskrcaj i ukrcaj na drugi avion, naime zanima me da li ću u slučaju neke komplikovanije procedure stići na drugi avion?

Zahvalna,

Biserka

ODGOVOR

Imajući u vidu da niste naveli da ste avio kartu kupili preko portala Aerogaga i da ne mogu da vas pronađem u evidenciji, ne mogu vam dati puno informacija jer ne znam gde putujete niti kolika su vam presedanja.

Moj savet je da se informišete o prekookeanskim letovima sa međusletanjem na našem sajtu.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Informacije za putnike pre putovanja avionom

U slučaju da imate bilo kakvih nedoumica u vezi sa putovanjem avionom, za vas redovno ažuriramo rubriku informacije za putnike u okviru koje možete pronaći mnoge korisne instrukcije i novine kod aviokompanija. 

Naravno, ukoliko vam je potrebna naša asistencija u svakom trenutku možete da nam pošaljete upit ovde.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA