Unos milja za Aeroflot let do Havane

U periodu od 05. do 16.02. bio sam u Havani. Posto sam čuo za Aeroflot bonus program, registrovao sam se i pokušao da unesem podatke o letovima Beograd-Moskva, Moskva-Havana i nazad. Medjutim, na stranici Credit Miles nisam uspeo da izaberem polje u SELECT FLIGHT SEGMENTS, pa nisam mogao da aktiviram SUBMIT opciju. Pri tome, u polju NOTE stajalo je: "Booking class is not eligible for mile credit". Molim za odgovor i pomoć u aktiviranju milja koje sam presao. Isto to treba da uradim i za svoju suprugu. Unapred hvala!

ODGOVOR

Po poruci koju ste nam poslali deluje kao da vam za taj let ne pripadaju milje zbog klase na kojoj ste leteli. Najbolje bi bilo da se obratite direktno aviokompaniji Aeroflot (imaju upitnik na sajtu, chat ili telefon) i zatražite pomoć od njih posebno što se unose milje naknadno tj. nakon završenog leta.

Let Aeroflot kompanijom

Za svoje naredno putovanje avionom, na našem sajtu po garantovano najnižoj ceni možete da kupite avio karte za destinaciju gde želite da putujete. Kliknite na link Letovi za ceo svet i potražite najbolju kombinaciju.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA