Autobuski prevoz iz Dubaia za Abu Dabi

Postovana agencijo,
Imam kartu za let 01. februar iz Abudhabija za Beograd. Intersuje me autobuski prevoz sa kog mesta polazi i da li mogu da kupim kartu za isti. Naveli ste da polazi u 05.25 iz Dubajia, ali sa kog mesta tačno, koja je cena, da li mogu da platim na licu mesta i da li mogu da koristim isti tog dana?
Unapred zahvalan,
Capt. Mirko Bubalo

ODGOVOR

Molim vas pošaljite nam šifru rezervacije za avio kartu koju ste kupili kod nas da bi mogla da proverim u sistemu da li je autobuski prevoz iz Dubaia za Abu Dabi uračunat u cenu karte ili ne i da pogledam detalje.

Avionsku kartu za svoje naredno putovanje možete rezervisati i kupiti na linku Putovanja za ceo svet.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Vikendom i za vreme praznika Call centar ne radi.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.
Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za bilo koji grad. Uverite se u to na linku Garancija.

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hoteli - u toku je naša promocija sa portalom booking.com pa možete iskoristiti povoljnosti na napred navedenom linku.

Organizujemo i prevoz od/do aerodroma ako dolazite sa juga Srbije. Za više informacija kliknite na Transfer od/do Aerodroma Nikola Tesla

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA