Avio kompanija Madjarska

Koja avio kompanija madjarska otvara liniju Budimpesta - Beograd?

ODGOVOR

Malev avio linija Budimešta Beograd

Mađarska avio kompanija Malev otvorila je liniju Budimpešta - Beograd. Cena povratne avionske karte od Budimpešte do Beograda preko avio kompanije Malev Airlines se može kupiti za samo 8.815 dinara, zavisno od dana putovanja.

Rezervacija jeftine avio karte preko Malev-a

Da pogledate letove na kojima putnike prevozi Malev avio kompanija popunite formular sa leve strane ili kliknite na link Jeftine avio karte za Mađarsku. Unesite datum i tip putovanja (povratni ili let u jednom smeru), kao i destinaciju gde žeilte da letite i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama.

Kada pronađete let koji vam odgovara, na istom linku možete online rezervisati i kupiti avio karte.
Detaljne instrukcije za kupovinu avionskih karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Ako vam je potrebna pomoć pri online rezervaciji i kupovini avionskih karata pozovite nas na 0800-085-085 radnim danima od 9h do 23h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. A ako želite da nas pozovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite +381-62-28-00-29.

Plaćanje avio karata

Avio karte rezervisane online možete platiti na jedan od sledećih načina: Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Uniqa osiguranje za put u inostranstvo

Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje ce vam biti potrebno za putovanje u inostranstvo. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete u inostranstvu. Nakon evidentirane uplate na mail ćemo vam poslati polisu osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA