Avio linija Beograd-Kan

Zanima me da li ima avio linija Beograd-Kan ili koji je najblizi aerodrom?
Koliko je karta?

ODGOVOR

Avio linija Beograd-Kan ne postoji, ali je najbliži aerodrom u Nici. Cena povratne avionske karte Beograd Nica zavisi od datuma putovanja i perioda ostanka. Kreće se od 200 eur.

Cene karata i za željeni datum putovanja pogledajte na linku Avionske karte do Nice

Uputstvo za kupovinu preko interneta

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online rezervacije.

Na gore navedenom linku možete odmah online rezervisati avio karte. Karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate iz inostranstva ili vikendom iz Srbije jedini način je putem Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Putno osiguranje za Nicu

Za putovanje u Nicu poželjno je da posedujete i putno osiguranje za slučaj nezgode, pa ne zaboravite na njega.
Naručite ga online preko našeg sajta na linku Uniqa putno osiguranje.
Unesite potrebne podatke i izaberite način plaćanja. Kada evidentiramo uplatu, na mail ćemo vam poslati polisu. Vikendom možete platiti samo Visa ili Master karticom, a preko nedelje kao i avio karte na još jedan gore naveden način

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA