Besplatna asistencija za stariju osobu

Ukoliko kupimo avio kartu preko vašeg sajta, da li možete da organizujete asistenciju za stariju osobu, koja putuje iz Beograda do Sijetla, i koja ne govori engleski, a trebalo bi da preseda u nekom od evropskih gradova? Da li se ta dodatna usluga plaća, i koliko?

ODGOVOR

Ukoliko kartu kupite na Aerogaga sajtu možemo organizovati besplatnu asistenciju za stariju osobu. Predlažem da prilikom same rezervacije zatražimo invalidska kolica. Usluga je besplatna i praktikuje se kod starijih osoba kako bi se brže i sigurnije snašle u tranzitu.

cta pogledaj letove

Potrebno je samo da se nakon napravljene rezervacije na info@aerogaga.com pošalje mail sa zahtevom.

Da odaberete let koji Vam odgovara kliknite na Beograd Sijetl

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA