Box cigareta u ručnom prtljagu

Da li može box cigareta da se ponese u ručnom prtljagu?
I da li se cigarete mogu kupiti van aerodroma?

ODGOVOR

Po informacijama kojim raspolažemo, boks cigareta možete da spakujete u ručni prtljag i unesete u avion, ali vam savetujemo da otvorite boks i rasporedite paklice. Cigarete možete da kupite van aerodroma, ali jedan boks je dozvoljeno da ponesete. 

Ukoliko još uvek niste kupili avio kartu za svoje putovanje, po ganatovano najnižoj ceni možete uraditi rezervaciju na linku Letovi za ceo svet.

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA