Čekanje putnika na aerodromu

Hallo,
Stižem u Beograd 16/7 u 14:10h, a kako vidim vašu ponudu za taj datum avion poleće u 13:55 znači 15 min. razlike. Da li imate neku liniju naveče ili postoji li mogućnost da se sačekaju putnici koji stižu sa QR245?
Hvala unapred
Dragana

ODGOVOR

Jako je teško dati vam konkretan odgovor jer niste naveli u koji grad želite da putujete u 13:55h. Ukoliko karte nisu povezane i imate dve odvojene karte za dva različita leta preko različitih kompanija avioni se ne čekaju međusobno. Uvek imajte u vidu da morate da budete minimum sat i po pre leta na aerodromu zbog predaje prtljaga i čekiranja.

Da bi pogledali da li postoji večernji let morate nam poslati na mail info@aerogaga.com u koji grad želite da putujete, kao i to da li vam je potrebna karta u jednom smeru ili povratna (ako treba povratna pošaljite nam datum povratka) i naravno imena i prezimena putnika.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio karte sami za željeni datum i detsinaciju kliknite na Najjeftinije avio karte za sve destinacije

Avionske karte možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada se komunikacija obavlja putem maila info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA