Čekiranje za let za Bratislavu

Poštovani,
U "pitanjima i odgovorima" vidim da je moguće čekirati se 4 dana pre poletanja, a ja sam danas izvršila čekiranje (4.5.) za let za Bratislavu 2.6. Dobila sam bordingpass, da li je sa tim sada sve u redu? Takodje me zanima koliko je vremena pre poletanja potrebno biti na aerodromu?
Unapred zahvalna, Jelena

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Ukoliko ste dobili bording kartu za RyanAir let do Bratislave sve je uredu. Četiri dana pred let je besplatno online čekiranje tako da nije nikakav problem ukoliko ste čekiranje uradili ranije. 

Visa Check RyanAir

Sat i po pre leta je dovoljno do budete na aerodromu. Jako je važno da sa sobom ponesete odštampanu bording kartu. Na aerodrmu u Bratislavi (kada se budete vraćali) imate RyanAir šalter na kome piše Visa Check. Obavezno sa odštampanom bording kartom idite tamo da vam udare pečat, pa tek nakon toga idete na pasošku kontrolu.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA