Dokumentacija za putovanje u zemlje EU

Poštovani
u toku današnjeg dana sam na nekoliko portala pročitao da od 9.1. na snagu stupa pravilo da svako ko putuje u zemlje EU mora da ima pored važeće putne isprave i:

  • pozivno pismo
  • putno osiguranje
  • novac za izdržavanje

Problem mi je nastao jer putujem avionom u 5.15 9.1.2014 (ironija) molim vas da mi objasnite sta je to pozivno pismo (putujem kod rodbine) i koliko ce mi to trebati, moj pasos je ispecatiran poprilicno sa ulaznim i izlaznim pecatimasta da radim jer nemam vremena za vadjenje dodatnih papira.

ODGOVOR

Nemamo još uvek tu informaciju i nismo dobili zvanično obaveštenje. Najbolje je da za svaki slučaj kontaktirate ambasadu zemlje u koju putujete i sa njima proverite koji su uslovi odlaska u njihovu zemlju. Adrese i kontakt telefone naći ćete na linku Ambasade.

Avio kartu po najpovoljnijoj ceni možete online kupiti na linku Najjeftinija putovanja za svoje naredno putovanje.

Da bi obavili plaćanje karticom potrebno je da se prvo registrujete na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju. Za plaćanje iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za bilo koju destinaciju. Uverite se u to na linku Garancija.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete rezervisati na sledećem linku.

Naš call centar radi od 09h do 20h (od ponedeljka do petka):

  •  +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan.

Call centar ne radi vikendom.

Ukoliko vam je potreban transfer od/do aerodroma, možete rezervisati mini bus na linku Prevoz od/do aerodroma gde možete dobiti više informacija o prevozu. Ovo važi samo za stanovnike južno od Beograda.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter (čeka vas puno iznenađenja).

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA