Dokumentacija za psa koji putuje u Kanadu

Da li možete da mi date informaciju šta je potrebno od papira za putovanje psa u Kanadu uz pratnju (tezine oko 5 kilograma). Nadam se da cete mi odgovoriti i unapred se zahvaljujem.

ODGOVOR

Procedura je sledeća. Uradite prvo rezervaciju za avio kartu osobe koja će putovati sa psom na linku Letovi za Kanadu i u polje napomena napišete dimenzije kavez, rasu i težinu psa sa kavezom. Mi šaljemo upit kompaniji i kada potvrde mi vam javljamo, a vi na aerodromu plaćate kartu za psa. Što se dokumnetacije tiče za psa je potreban pasoš sigurno, a za ostale papire morate kontaktirati direktno ambasadu Kanade u raspitate se za regulativu koju važi za vašu rasu psa - pošto se od slučaja do slučaja razlikuje.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada se komunikacija obavlja putem maila info@aerogaga.com

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Kanade. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite naTransfer od/do Aerodroma

kanada-avionske-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA