Doplata kofera na letu do Malte

Zanima me povratna avio karta za Maltu 3. septembra. Letim Wizz Air avio kompanijom, pošto prtljag nije uračunat u cenu koliko bi iznosila doplata na licu mesta?

ODGOVOR

Ukoliko je karta kupljena na našem sajtu Aerogaga.com predlažem da kupovinu čekiranog prtljaga izvršite pre leta, cena će sigurno biti niža nego na aerodromu.

cta pogledaj letove

Tačan iznos doplate zavisi od datuma povratka, morate nam poslati mail na info@aerogaga.com sa šifrom rezervacije i zahtevom za prtljag, a mi ćemo Vam poslati predračun i instrukcije za plaćanje.

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Beograd Malta

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA