Doplata za prtljag u avionu

Poštovani,
zanima me sledece: treba da putujem od Majamija do Beograda, i takav let naravno obuhvata presedanje i dva avioprevoznika, najverovatnije Virgin Atlantic i Jat. Problem je prtljag. Jasno mi je da je prvi, do 23kg težine, besplatan, a da se za drugi plaća naknada oko 50-60$. Ono što me zanima jeste da li tu naknadu za drugi prtljag treba da placam dva puta, s obzirom da imam dva avioprevoznika, ili samo jednom?
Hvala unapred!

ODGOVOR

Prekomerni prtljag

Doplata za prtljag u avionu se kod većine avio kompanija plaća na početku u slučaju kada imate kartu sa vezanim letovima. Tada, plaćate na polaznom aerodromu i nemate dodatna plaćanja na ostalim međusletanjima. Svakako vam preporučujem da direktno kontaktirate svaku od aviokompanija i raspitate se za uslove putovanja preko njih. Adrese i kontakt telefone naći ćete na linku Aviokompanije

Avio karte možete rezervisati na linku Majami Beograd ili popunjavanjem podataka u pretraživaču koj se nalazi sa leve strane takođe možete proveriti ponudu i za druge datume i destinacije.

Kupovina avio karte preko interneta

Detaljno uputstvo korak po korak kako da rezervišete karte možete pročitati na linku Online kupovina

Rezervaciju avionskih karata možete uraditi i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za rezervacije iz inostranstva i sa mobilnog telefona pozovite nas na 0038162280029

Avionsko putničko osiguranje

Ukoliko vam je potrebno i putno osiguranje možete ga online naručiti na linku Osiguranja. Mi ćemo vam u roku od 24h poslati predračun putem mail-a. A čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja na e-mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA