Dozvoljen prtljag

Koliko je dozvoljena tezina prtljaga?

ODGOVOR

Dozvoljen prtljag

U većini slučajeve aviokompanije uz kupljenu avionsku kartu odobravaju predat prtljag do 20kg za evropske letove ili za prekookeanske letove 30kg po putniku i 8kg ručnog prtljaga.
Međutim, moj predlog je da kontaktirate kompaniju preko koje letite kako bi dobili precizne podatke vezane za prevoz prtljaga.
Kontakt telefone i adresu svih aviokompanija možete pronaći na linku Aviokompanije

Avionske karte za ceo svet

Posetite link Jeftine avionske karte i proverite cene za sve datume putovanja

Na gore navedenom linku možete odmah i rezervisati avio kartu za let koji vam odgovara
Uputstvo za kupovinu aviokarata preko našeg sajta pročitajte na Online rezervacija avionskih karata

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Online kupovina putnog osiguranja

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti preko interneta na našem sajtu, preko linka Uniqa putno osiguranje. Popunite formular svim potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA