Jat Airways - dozvoljen prtljag, ekonomska klasa

Koliko je kg dozvoljenog prtljaga za ekonomsku klasu?
Imam rezervaciju karte 22.02.2012 iz Beograda za Zürich, sifra rezervacije je: 6Y35J3.
Unapred zahvaljujem.
Danijela Detering

ODGOVOR

Prtljag za ekonomsku klasu

U Jat Airways avionima tezina dozvoljenog prtljaga po putniku koji putuje ekonomskom klasom je 20 kg prtljag (koji predajete prilikom cekiranmja) i 10 kg rucni prtljag koji mozete sa sobom da ponesete u avion.

Avio karte za ceo svet

Cene karata ka svim destinacijama su sada mnogo povoljnije i mozete ih proveriti na linku Avio karte za ceo svet.
Na gore navedenom linku možete odmah i rezervisati karte za let koji vam najviše odgovara jer vama nije karta jos uvek izdata, pa mozda nadjete nesto povoljnije.

Uputstvo kako da rezervišete avio karte preko interneta pročitajte na linku Online rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina avionskih karata preko interneta

Rezervisane avio karte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Kada plaćanje obavljate vikendom iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Kada plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Online naručivanje polise za osiguranje

Za putovanje u inostranstvo poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA