Dozvoljena maksimalna težina kofera na letu Beograd-Phoenix

Molim vas možete li mi reći koliko je dozvoljena maksimalna težina kofera na letu Beograd-Phoenix i koliko otprilike traje procedura pasoske i carinske kontrole radi prelaska na sledeći let ako su vezani vremenski? I kolika je cena povratne karte na toj relaciji? Pošto se nalazim na godisnjem odmoru, a išao bih na 15 dana. Na godišnjem sam do 22. Septembra?

ODGOVOR

Najpvoljnija cena povratne avio karte sa svim uračunatim taksama je za poletanje 05. septembra, a povratak 20. septembra i iznosi 111.954 dinara (preko Pariza i Salt Lake Sitija u odlasku i Atlatne i Amsterdama u povratku). Maksimalna dozvoljena težina prtljaga je 23 kilograma + 8 kilograma ručni prtljag. Pasošku i carinsku kontrolu imate u Beogradu i u Phoenixu kada sletite, a vreme zadržavanja zavisi od gužve na aerodromu.

Da pogledate sve raspoložive letove za željeni datum putovanja i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Phoenix.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde 
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Ameriku.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite naTransfer od/do Aerodroma

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA