Dozvoljena težina prtljaga i doplata za prekoračenje

Interesuje me koliko kilograma prtljaga je uracunato u cenu karte, a kolika je cena ako se prekorači težina prtljaga i koliko ranije mora da se rezerviše karta?

ODGOVOR

Kod većine avio kompanija u cenu karte je uračunat prtljag težine do 23kg, osim za kompaniju Air Serbia koja dozvoljava prtljag do 30kg. Težina ličnog prtljaga koji možeti poneti sa sobom u kabinu je do 10kg. Za prekoračenu težinu prtljaga doplaćujete na aerodromu, a cene za doplatu variraju od kompanije do kompanije. Avio karte je najbolje rezervisati minimum mesec dana pre leta, jer kako se bliži rok leta cene karata rastu. Za pretrage avio letova kliknite na link Najjeftiniji avio letovi.

Ako kupovinu karata želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija. Jeftini smeštaj potražite na Rezervacija hotela.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA