Dozvoljena težina prtljaga, let Milano Niš

Poštovani,

Zanima me koja je dozvoljena težina prtljaga za let Milano Niš Ryanair-om i da li je dozvoljeno u ručnom prtljagu nositi fen za kosu i osnovnu kozmetiku (šminku)?

ODGOVOR

Dozvoljena težina prtljaga na letu Milano Niš Ryanair-om je ograničena na 10 kg ručnog prtljaga maksimalnih dimenzija 55x40x20cm. Takođe u avion možete poneti i još jedan manji ručni prtljag, tipa ručna torba, tašna ili ranac maksimalnih dimenzija 35x20x20 cm.

cta pogledaj letove

Fen je dozvoljen u ručnom prtljagu, a što se tiče kozmetike vodite računa da tečnosti obavezno upakujete u bočice od 100 ml, koje stavljate u kesu za ZIP zatvaračem. Maksimum tečnosti koje možete poneti je litar.

Za naredno putovanje ponudu letova pogledajte na linku Milano Niš

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA