Dozvoljena težina suhomesnatih proizvoda

Da li je dozvoljeno imati u prtljagu suhomesnate proizvode?

ODGOVOR

Dozvoljena težina suhomesnatih proizvoda nije propisana ni od jedne avio kompanije. Suhomesnate proizvide morate da spakujete u osnovni prtljag zajedno sa svojom garderobom cija maksimalna tezina moze da bude 25 kilograma. Kada budete odabrali let koji vam odgovara potrebno je da pozovete avio kompaniju ciju kartu ste kupili i raspitate se o uslovima prevoza suhomesnatih proizvoda.

Da online rezervišete avio kartu kliknite na Avionske karte

Detaljno uputstvo za kupovinu karata pročitajte na linku Online kupovina.
Rezervisanu avionsku kartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Kupovina putnog osiguranja preko interneta

Za putovanje u inostranstvo potrebno vam je i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

Hotelski smeštaj

Na nasem sajtu mozete rezervisati i hotelski smestaj za boravak u inostranstvu. Cene i opise hotela pogledajte na linku Hoteli

Imate veliki izbor hotela na raspolaganju, pa kada pronađete odgovarajući smeštaj, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete lične podatke osoba koje će biti gosti hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja ili da ga otkažete, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA