Greška prilikom čekiranja Air Serbia

Poštovani,
Imao sam conecting flights Beograd-Moskva-Beijing-Chonqing. Kada sam se čekirao u Beogradu, rekli su mi da samo mogu da me čekiraju do Moskve, a tamo u tranzit zoni će mi oni dati sledeću boarding ticket i takodje prečekirati prtljag. Samo da napomenem da mi je conecting flight u Moskvu bio za svega 45 min i sve je trebalo odraditi na brzinu. Dolaskom na moskovski aerodrom, postupio sam kako su mi i rekl u Beogradu, sve je išlo ekspresnom brzinom, medjutim rekli su mi da prtljag neće leteti samnom jer nije čekiran dalje od Moskve i da su prilikom čekiranja u Beogradu napravili grešku. Na moje pitanje kome treba da se obratim kako bih dobio prtljag, rečeno mi je da se obratim Jatu (Air Serbia). Ja sam ovog momenta u Kini i ostaću duže vreme ovde, pa mi je u interesu da se ova stvar oko kofera što pre zavrsi. Da li postoji mogucnost da se kofer prosledi do mene u Kinu ili je bolje da se vrati u Srbiju? Da li može moj brat da to odradi umesto mene (ima overenu punomoc da me zastupa) posto je suvise komplikovano to odraditi iz Kine ako ne i nemoguce. Evo jos da vam dam i letove koje sam imao Su2091-CA910-CA1429. Prvi let sam imao 18.08. u 14h.
Hvala unapred na odgovoru.

ODGOVOR

Kao što su vam i rekli, morate direktno da kontakrate aviokompaniju i njima pošaljete žalbu. Preuzmite dokument sa linka reklamacije i pošaljite ga u Air Serbia predstavništvo. 

cta pogledaj letove

Avio kartu za svoje naredno putovanje možete rezervisati na linku Putovanja info 

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA