Internet na letu Beograd Dubai FlyDubai

Poštovani,
interesuje me da li Fly Dubai ima mogućnost korišćenja interneta tokom leta? Let Beograd-Dubai. Ako postoji mogućnost, recite mi koliko se to naplaćuje?
Drugo pitanje, da li je moguće kupiti karte za Diznilend paris preko vas? Da li postoji mogućnost kupovine za 5 ili više dana i po kojoj ceni? Interesuju me dve karte za 5 dana dva parka odrasle osobe i po kojoj ceni?
Srdačan pozdrav

ODGOVOR

Postoji mogućnost korišćenja interneta na FlyDubai letu iz Beograda za Dubai. Cena za pola sata iznosi 20$ i plaća se kreditnom karticom u avionu. Internet je moguće koristiti tek kada avion dostigne visinu od 10.000 fita.

Što se poruka tiče možete da koristite: WhatsApp, iMessage i Viber, ali bez poziva.

Ukoliko još uvek niste kupili avio kartu za let, po garantovano najnižoj ceni možete to uraditi na linku Beograd Dubai. Možete i sami da popunite FlyDubai masku sa leve strane - za Beograd unesite BEG, a za Dubai DXB

Karte za Diznilend

U ponudi postoji samo ponuda za 4 dana dva parka i po osobi iznosi 180evra. Ovo je promo cena po kojoj je moguće kupiti karte do 24. marta ove godine. Ukoliko vam odgovara ponuda i zainteresovani ste za kupovinu karata molim vas da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete imena i prezimena kako bi vam uradili karte i poslali instrukcije za uplatu.

Ukoliko želite još jedan dan preporučujem vam dnevnu kartu za ulazak u dva parka. Javite nam svakako šta ste odlučili.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA