Jel moguća promena leta?

Zdravo,
zanima me da li znate jel moguća promena karte, npr u slučaju da letim za neki drugi kontinent ? Npr. kupio sam kartu za New York, ali zbog nekih desavanja zelim sada da odputujem za Brazil, pa da li je moguća promena i koliko to košta?

ODGOVOR

Promena destinacije na karti nije moguća ni u jednom slučaju. Ukoliko tarifa po kojoj ste kupili kartu za New York dozvoljava refundaciju dela taksi potrebno je da se ta karta otkaže, da se uradi nova rezervacija povratne karte za Brazil na linku Letovi za Brazil, a da vi uplatite samo razliku u ceni da bi smo mogli da vam izdamo novu kartu. Da bi vam rekla kolika bi tačno doplata bila potrebno je da mi pošaljete broj rezervacije i karte za New York, kao i broj nove rezervacije karte za Brazil.

Ponudu letova i cene pogledajte na linku Jeftine avio karte

Kupovina avionskih karata preko interneta

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu pročitajte na Online kupovina.
Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Za pozive iz Srbije na raspolaganju vam je i kontakt telefon 0800-085-085 i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona.

Hotelski smestaj

Ukoliko vam je potreban i hotelski smestaj za vase putovanje, cene i raspolozivost hotela mozete pogledati na linku Hoteli

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za nekom izmenom u vezi smeštaja ili bilo koji drugi zahtev potrebno je da direktno kontaktirate hotel

Putno osiguranje

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje koje je pozeljno da imate za svoje putovanje i koje vam ja svakako preporučujem.
Potrebno je samo da popunite formular na linku Uniqa osiguranje a mi ćemo vam nakon toga poslati predračun na email adresu.
Čim evidentiramo vašu uplatu poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA