Konkurs za stjuardese, Beograd

Postovani, kada je sledeći konkurs za stjuardese? Hitno mi treba odgovor

ODGOVOR

Avio kompanije, predstavništva u Srbiji

Ako ste zainteresovani da konkuriše za radno mesto stjuardese, potrebno je da se obratite avio kompaniji za koju biste želeli da radite i proverite da li će i kada raspisivati konkurs za zapošljavanje.

Kontakt podatke svih avio prevoznika koji posluju u Srbiji pogledajte na linku Avio kompanije Beograd.

Jeftine avionske karte - online rezervacije

Preko našeg online sistema za prodaju avionskih karata možete rezervisati avio karte za putovanje sa bilo kojom avio kompanijom do svih svetskih destinacija. Prikazane cene karata su konačne, sa uračunatim svim taksama i nemate nikakve dodatne troškove.

Kliknite na link Avio karte i pogledajte raspoložive letove i cene za bilo koji datum putovanja avionom ili destinaciju.

Instrukcije kako da online rezervišete karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu. A avio karte možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • za pozive sa fiksnog telefona iz Srbije - 0800-085-085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona - +381-62-280029

Putno osiguranje- online naručivanje polise

Za putovanje u inostranstvo preporučujem vam da uvek kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Plaćanje avionskih karata

Avionske karte i putno osiguranje možete platiti na nekoliko različitih načina, zavisno od toga kada i odakle vršite plaćanje:

Hoteli - online rezervacije

Ako vam je potreban i hotelski smeštaj, kliknite na link Hoteli - online i pogledajte raspoložive hotele i cene.

Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni broj dana.

Kada izaberete hotel, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj. U otvorenom prozoru unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela. Veoma je važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj transakciji. A za sve naknadne izmene u vezi smeštaja, potrebno je da se obratite direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA