Let Beograd Dubai preko Abu Dabi-a

Zanima me let Beograd Dubai za polazak 28.12. u jednom smeru. Na sajtu sam pronašla let sa presedanjem u Abu Dabiu pa me zanima da li je na relaciji Abu Dabi Dubai atutobusom?

ODGOVOR

Najpovoljnija cena avio karte Beograd Dubai za polazak 28.12. u jednom smeru iznosi 299€ kompanijom Etihad sa presedanjem u Abu Dabi-u u trajanju od 1h 30min. U cenu su uključene sve takse, ručni prtljag i čekirani kofer do 30 kg. Na relaciji Abu Dabi Dubai prevoz se obavlja autobusom jer je mala udaljenost.

Kompletnu ponudu letova Beograd Dubai pogledajte na linku OVDE 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA