Let Beograd La Valeta, prevoz psa avionom

Poštovanje,

Molim da me obavestite koji avioprevoznik vrši prevoz pasa? U pitanju je Staford, a destinacija La Valeta, u periodu počev od 27.maja. Hvala

ODGOVOR

Prevoz psa avionom u putničkoj kabini je dozvoljen samo za manje životinje, i isključivo ukoliko putuje sa vlasnikom. U tom slučaju pravite rezervaciju za putnika, a zatim na mail info@aerogaga.com šaljete upit za psa. Obavezno navedite rasu, težinu i tačne dimenzije sa transporterom. Aviokompanija mora da potvrdi pošto je broj životinja na letu ograničen. 

Veće životinje se prevoze isključivo cargo službom i za informaciju o ceni i načinu transporta preporučujem da kontaktirate aerodrom Nikola Tesla. 

Ponudu svih letova pogledajte na linku Beograd La Valeta 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA