Let za Holandiju sa psom

Poštovani,

Imam let 27. avgusta preko Wizz Aira iz Niša za Holandiju. Po svemu sudeći Wizz ne prevozi kućne ljubimce, ja sam ga sad kupila i sredila mu sve papire. Da li postoji neki način da mi pomognete? Hvala

ODGOVOR

Let za Holandiju sa psom je moguć jedino regularnom avio kompanijom, Wizz Air ne vrši prevoz životinja. Ako još uvek niste kupili kartu predlažem da rezervišete let regularnom avio kompanijom, a zatim nam pošaljete upit na info@aerogaga.com. Ukoliko je manji pas u pitanju biće sa vama u kabini.

cta pogledaj letove

Ukoliko ste već izvršili kupovinu Wizz Air avionske karte jedini način transporta je kargo službom. Mi ne vršimo kargo prevoz, ali predlažem da pozovete aerodrom, daće vam sve neophodne informacije.

Ponudu svih letova pogledajte na Niš Ajndhoven

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA