Madjarska avio kompanija

Koja madjarska avio kompanija prevozi putnike na reaciji Beograd Budimpešta? Želim da putujem isključivo preko njih.
Polazak 16.09., povratak 07.10.2 Koliko košta avionska karta?

ODGOVOR

Nema madjarske aviokompanije koja prevozi putnike na relaciji Beograd Budimpešta. Cena povratne aviokarte za polazak 16.09, a povratak 07.10. iznosi samo 10.726 dinara preko Air Serbia avio kompanije.
 Da pogledate ovu ponudu, kupite ili rezervišete kartu kliknite na link Najjeftinje avionske karte Beograd Budimpešta.

 Detaljne instrukcije za rezervaciju i kupovinu avionskih karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.
 Ako vam je potrebna pomoć pri online rezervaciji avionskih karata pozovite nas na 0800-085-085 radnim danima od 9h do 20h. Poziv je besplatan ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji. A ako želite da nas pozovete iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, pozovite +381-62-28-00-29.

 Online kupovina avio karata

 Avio karte rezervisane online možete platiti na jedan od sledećih načina: Master, American Express ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije, uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

 Uniqa putno osiguranje

 Uz kupljenu avionsku kartu omogućavamo vam da online kupite i putno osiguranje koje će vam biti potrebno za putovanje u inostranstvo. Dovoljno je da na linku Uniqa osiguranje unesete svoje podatke i mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete u inostranstvu. Nakon evidentirane uplate na mail ćemo vam poslati polisu osiguranja.

 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA