Menjanje aviona

Poštovani,
S obzirom da prvi put letim, imam kartu do Hamburga sa presedanjem u Beču i pauzu od sat vremena. Interesuje me hoću li ja stići na drugi let i kako ću se snaći na aerodromu obzirom da ne govorim baš najbolje engleski.
Kako ću znati koji je moj izlaz za Hamburg?
Kakava će procedura biti sa prtljagom?
Pokušavala sam danas da komuniciram sa kompanijom sa kojom letim - Austrian preko njihovg predstavništva u Beogradu, ali je sa njima jedini kontakt moguć na engleskom jeziku.
Puno hvala

ODGOVOR

Kako se snaći na aerodromu?

Menjanje aviona nije komplikovana stvar tako da nemate razlog za brigu kako se snaći na aerodromu.
Kad sletite u Beč, izlazite iz aviona i pratite strelicu na kojoj piše Tranzit. Na tom putu ćete naići na veliki Info pult. Priđite dežurnom i pokažite pasoš i kartu, on će vas uputiti gde dalje da idete.
Na bording karti imate napisan izlaz tj. oznaku gate-a odakle poleće vaš avion i pratite strelice na aerodromu koje imaju to slovo npr A11, B15 ili šta god da vam piše u delu Gate.

Što se prtljaga tiče, ukoliko drugačije nije navedeno u uslovima putovanja, na aerodromu u Beču biće prebačen u avion za Hamburg - prtljag će prebaciti zaposleni na aerodormu - tako da vi nemate dodira sa njim.

Jeftine avio karte za ceo svet

Posetite link Jeftine avio karte i proverite cene avionskih karata za sve datume leta i sve destinacije.
Na gore navedenom linku možete odmah i rezervisati avio karte.
Ili popunite podatke u pretraživaču koji se nalazi sa leve strane irezervišite kartu za let koji vam najviše odgovara

Uputstvo kako da rezervišete i kupite kartu na sajtu možete pročitati na linku Kako da kupim avionsku kartu preko interneta?
Avio karte možete rezervisati i besplatnim pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 09h do 23h, ukoliko zovete sa fiksnog telefona u Srbiji.
Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, kontaktirajte nas na +381-62-28-00-29.

Uniqa putno osiguranje

Na sajtu možete online naručiti i putno osiguranje, za vaš bezbedan put u inostranstvo.
Potrebno je samo da na linku Uniqa osiguranje upišete svoje podatke, a mi ćemo vam poslati predračun sa cenom putnog osiguranja za period koji želite da provedete van zemlje. Nakon evidentirane uplate na mail će vam stići polisa osiguranja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA