Naplata čekiranja

Kako je moguće da vam naplate čekiranje 25 eura i torbu od 12 kila 65 eura, a torba nije ni otišla, vraćena je kući, a pri tome izdaju potvrdu samo na 20 eura i to bez pečata? Ove troškove u Švedskoj ne mogu naplatiti od poslodavca.

ODGOVOR

Svaka aviokompanija propisuje svoja pravila i cenovnik za prtljag i čekiranje. Niste naveli koja kompanija je u pitanju pa vam ne mogu dati konkretan odgovor. Ali u svakom slučaju, to morate direktno sa njima da rešavate na licu mesta (na aerodromu).

Da pogledate red letenja i cene avio karata za svoje naredno putovanje kliknite na link Jeftine avionske karte.

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na 0800-085-085 ili 062-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Call centar ne radi vikendom i tokom praznika.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite kreditnom karticom.
Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj po još povoljnijim cenama. U toku je naša akcija za portalom booking.com pa preko napred navedenog linka možete rezervisati smeštaj po još nižim cenama.

Kliknite na Facebook i Twitter i pratite naše posebne promocije.

avio-karte

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA