Napuštanje aerodroma prilikom međusletanja

U februaru ću u povratku sa Malte imati pauzu od 6 sati čekajuci konekciju za Beograd. Imaću sa sobom samo cabbin - prtljag. Mogu li u tom medjuvremenu da napustam aerodrom, npr da odem do grada Frankfurta, i koja je posle procedura za čekiranje karte i prtljaga za let za Beograd. Oba leta (i sa Malte i za Beograd) obavlja Lufthansa.
Hvala unapred

ODGOVOR

Napuštanje aerodroma pri konekcionim letovima se ne preporučuje pogotovo što je vreme čekanja manje od 8 sati. Pre svega, imajte u vidu da je aerodrom u Frankfurtu najveći u Evropi i da vam je potrebno sigurno sat i po do dva dok izađete sa aerodroma i uhvatite prevoz do centra. Nakon toga putovanje do centra može da traje zbog velike gužve. Istu proceduru imate i u povratku na aerodrom, pa vam ne preporučujem da napuštate aerodrom. Naravno, možete to učiniti ali na sopstvenu odgovornost. 

Takođe, prtljag ne možete da čekirate u Frankfurtu, već to morate uarditi (ukoliko želite) direktno na Malti prilikom poletanja. Mada kako ste i sami naveli imate samo ručni prtljag, pa samim tim nema potrebe za čekiranje.

Avio kartu po najnižoj ceni za svoje naredno putovanje možete online rezervisati i kupiti na linku Letovi za sve destinacije.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za bilo koji grad. Uverite se u to na linku Garancija.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA